Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Heyeti Terörsüz Türkiye süreci için Yalova’da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla başlatılan “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik” Terörsüz Türkiye bilgilendirme çalışmaları kapsamında MHP heyeti, Yalova’ya geldi. Heyet Yalova’da gerçekleştirecekleri temaslara Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı makamında ziyaret ederek başladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2025 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2025 11:38
Kaynak: Mustafa Turan
MHP Heyeti Terörsüz Türkiye süreci için Yalova’da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından yürütülen “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik” temalı bilgilendirme çalışmaları kapsamında, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyeleri Davut Haskırış ve Tamer Çakıroğlu ile MDK Üyesi Hilal Elmas’tan oluşan heyet, bugün Yalova’ya geldi.

Heyete MHP İl Başkanı İhsan Güldoğan, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten de eşlik etti.

GÜN BOYU TEMASLARINI SÜRDÜRECEKLER

MHP heyeti ilk ziyaretini Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’ya yaptı. Vali Hülya Kaya tarafından makamda ağırlanan heyet, Terörsüz Türkiye süreci hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Heyet ayrıca gün boyunca kamu kurumları ve meslek örgütlerini ziyaret ederek yerel yöneticilerle görüşmeler gerçekleştirecek. Valilik ziyaretinin ardından temaslarını sürdürecek olan MHP heyeti, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova Muhtarlar Derneği, Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği, Anadolu Dernekler Federasyonu ile Türkiye Kamu-Sen Başkanlığını da ziyaret edecek. MHP heyetinin ziyaretlerinde, yerel yönetimlerin talepleri, kamu hizmetlerinin etkinliği ve toplumsal dayanışma başlıkları ele alınacak.

ESKİŞEHİR'DE YAPACAĞIMIZ TOPLANTIYA DAVET EDECEĞİZ

Ziyaret öncesinde açıklamalarda bulunan MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin tensipleriyle Milli Birlik ve Kardeşlik Programı çerçevesinde Terörsüz Türkiye anlatımlarıyla Yalova ilimizde sivil toplum örgütlerini, şehit ailelerini, gazileri yarın Eskişehir'de yapacağımız toplantıya davet etmek için bulunuyoruz. Heyetimizde çok değerli MYK üyelerimiz, Disiplin Kurulu üyemiz, İl Başkanımız, önce Valilik nezdinde ziyarete başladık. Buradan da diğer kurumları, Ticaret Odasını, Ticaret Borsasını, dediğim gibi şehit ailelerini, gazileri, onları ziyaret edip yarınki programımıza davet edeceğiz ve bu programın ne mahiyetli olduğu, ülkemizin hangi badireleri atlattığını ve neler yapılması gerektiğini paylaşacağız insanlarımızla. Onun için Yalova ilindeyiz” dedi.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.