Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Gürel; “Bu yarım kalan hikâyenin bittiği gündür”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonuçlarına göre Yalova’nın yeni belediye başkanı, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel oldu. Gürel, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 11:40
Kaynak: Murat Can Aytemur
Mehmet Gürel; “Bu yarım kalan hikâyenin bittiği gündür”

Yerel seçimlerin sonuçlarına göre Yalova’da, seçimi kazanan isim Mehmet Gürel oldu. Sonuçların ilan edilmesiyle birlikte Gürel, aylar süren seçim mesaisinin ardından kazanılan zaferi, Yalovalı vatandaşlar ile beraber paylaştı. Mehmet Gürel’in seçim zaferini kutlamak için 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan büyük kalabalık, tezahüratlar, sevinç çığlıkları ve alkışlar eşliğinde coşkuyla kutlama yaptı.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan ve partililer ile coşkulu zafer kutlamasında bir araya gelen Gürel, gerçekleştirdiği konuşmasında; “Bugün itibariyle Yalova Belediye Başkanlık seçimini resmen kazanmış bulunmaktayız. Yalova’ da ne kazandı biliyor musunuz arkadaşlar, Yalova’da samimiyet kazandı. Yalova Belediye Başkanı’nı, Yalova halkının seçeceğini herkese gösterdiniz. Benim bundan 10 yıl önce yarım kalmış hikayemin bittiği gündür. Yalova’yı büyük bir samimiyet ve şeffaflık ile birlikte halkımızla beraber yöneteceğiz. Sizler için, mahallelerimiz için Yalova’yı kalkındırmak ve güzelleştirmek için, sorunlarımızı çözmek için yöneticilerimiz ve halkımızla beraber ortak akıl oluşturarak, kibirlenmeyerek, egolarımıza girmeyerek, samimi, arkadaş, dost, kardeş, tek yürek aile olarak Yalova’nın geleceğine hep birlikte şekil vereceğiz. Biz bu yola “Yalova birleşiyor işin ehli geliyor” sloganıyla çıktık. Bu seçimi hep beraber kardeşliğin, özgürlüğün, eşitliğin, samimiyetin gücüyle kazandık. Bundan sonra da böyle yönetilecek Yalova. Hiçbir yönetici halkına yalan söylemeyecek, kandırmayacak, gururlanmayacak, neysek o olacağız. Sizlerden biri olacağız, sizlerin oradaki sesi olacağız” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.