Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MARKA projelerine destek tanıtımı yapıldı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından kurum ve kuruluşların hazırladığı projelere sağlanan destekler, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı ile tanıtıldı

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 15:15
Kaynak: Yalova Hayat
MARKA projelerine destek tanıtımı yapıldı

Yalova Valiliği himayesinde ve MARKA koordinasyonunda düzenlenen proje bilgilendirme toplantısına ildeki tüm kurumların temsilcileri katıldı. Toplantıda MARKA destekleri, projelerin hazırlanması ve projelerin değerlendirme süreci gibi birçok konuda katılımcılara bilgiler verildi.

Toplantıda konuşan yetkililer, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın bölgenin kalkınması için önemli projeler yürüttüğünü ve bu kapsamda da kurum ve kuruluşlara çeşitli destekler sağladıklarını ifade ederek, "Bu toplantıda amacımız, bölgemizdeki tüm paydaşlara MARKA'nın sunduğu imkanları ve projelerimize nasıl destek olabileceklerini anlatmaktır" dediler.

Toplantıda MARKA uzmanları tarafından, Kalkınma Programları Destekleme Programı, Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı, Kırsal Kalkınma Mali Destek Programı ve Teşvik Programları gibi konularda sunumlar yapıldı. Sunumlarda, programların kapsamları, desteklenen proje türleri, başvuru şartları ve değerlendirme kriterleri hakkında detaylı bilgiler verildi.

Proje bilgilendirme toplantısına katılan kurum temsilcileri, MARKA'nın sunduğu destekler ve projeler hakkında bilgi almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Toplantının soru-cevap bölümünde ise katılımcılar merak ettikleri konularda MARKA uzmanlarından bilgi aldılar.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.