Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kerem’in ölümüne ilişkin davanın görülmesine devam edildi

Yalova’da 8 yıl önce 12 yaşındaki Kerem Karakaya’nın sınıf arkadaşı tarafından kazayla tüfekle vurularak öldürüldüğü iddiasıyla açılan davanın görülmesine devam edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2026 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2026 11:14
Kaynak: Mustafa Turan
Kerem’in ölümüne ilişkin davanın görülmesine devam edildi

Yalova 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya Trabzon ilinden SEGBİS ile katılan sanık S.B’nin kardeşi R.B., silah sesiyle uyanarak dışarı çıktığını ve Kerem Karakaya’yı yerde, yanında tüfekle gördüğünü söyledi. R.B, Kerem’in başının altına bez bıraktığını, ardından ambulansı aradığını anlattı. Kerem’in annesi Rahime Karakaya ise olaydan 38 dakika sonra R.B’nin kendisini arayıp, "Kerem, F.B. kavga etti. F.B, Kerem’i vurdu" dediğini söyledi. R.B ise bu iddiayı yalanladı.

İFADELERİ ÇELİŞKİLERLE DOLU

Ailenin avukatı Şermin Tankut, sanık ve tanık ifadelerin çelişkilerle dolu olduğunu kaydetti. Mahkeme heyeti, sanık S.B.’nin tutuklanma talebinin reddine karar verdi ve duruşmayı 15 Nisan tarihine erteledi. Kerem Karakaya’nın annesi Rahime Karakaya duruşma sonrası yaptığı açıklamada "Ben çocuğuma katilini istiyorum. Yeter artık karşımıza çıkıyorlar, böyle yalan yanlış konuşuyorlar. ‘Bilmiyorum, unutmuşuz.’ diyorlar. 7 senedir biz niye bir şey unutmamışız? İşine gelenleri niye unutmuyorlar? Çocuğumun katilini istiyorum" ifadesini kullandı.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.