Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy’de marketler denetleniyor

Kadıköy Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, belde sınırları içerisinde faaliyet gösteren işletmelerde denetim gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 13:50
Kaynak: Serap Polat
Kadıköy’de marketler denetleniyor

Yalova merkeze bağlı Kadıköy Beldesinde düzenli olarak gerçekleştirilen gıda denetimleri Ramazan ayına girilmesiyle beraber yoğunluk kazandı.

Kadıköy Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli hizmet şartları altında alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla marketlerde ürün fiyatlarından son kullanma tarihlerine kadar detaylı incelemeler yaptı.Tüketiciyi korumak adına ürünlerin etiket fiyatlarıyla kasa fiyatlarını karşılaştıran zabıta ekipleri, fiyat farkı gördüğü işletmelere uyarıda bulundu.

Ürünlerin son kullanım tarihini de inceleyen ekipler, işletmelerin hijyen kurallarına uyup uymadığına ve ürünlerin saklanma koşullarına da baktı.Denetim faaliyetlerinin Zabıta Amirliği tarafından belirlenen periyotlar halinde devam edeceğini belirten ekipler, “Kadıköy Belediyesi olarak amacımız vatandaşlarımızın daha sağlıklı, doğru ve kaliteli hizmet şartları altında gönül rahatlığı ile alışveriş yapmalarını sağlamaktır.” şeklinde bilgi verdi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.