Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan belediye personelleri ile toplantıda buluştu

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, belde için yapılacak olan hizmetleri daha verimli hale getirmek adına, Kadıköy Belediyesi personelleri ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 02:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 02:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan belediye personelleri ile toplantıda buluştu

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Kadıköy Beldesi için yapılacak olan hizmetleri daha verimli hale getirmek amacıyla Kadıköy Belediyesi personelleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda, belediyenin günlük işleyişi, hizmet standartları ve vatandaş memnuniyeti ile alakalı görüşmeler yapıldı. Başkan Tavşan, belediye çalışanlarının katkılarına ve önerilerine değer verdiğini belirterek, birlikte çok daha etkili ve çok daha hızlı hizmet sunmanın önemine vurgu yaptı. Toplantıda ayrıca, Kadıköy'ün gelecekteki projeleri ve hizmet planlamaları da ele alındı.

“Hep birlikte hizmet edeceğiz”

Düzenlenen genel istişare ve tanışma toplantısında bir konuşma gerçekleştiren Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan sözlerinde, "Beldemizin gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir belde olması yolunda hizmetlerimizin sizlerin özverili çalışmalarıyla kesintisiz devam edeceğine ve Kadıköy’ü her zaman daha ileri götürmek anlamında hep birlikte hizmet edeceğimize inanıyorum" ifadelerine yer verdi. Toplantı sonlanırken salonda bulunan personelin soruları cevaplandı, çeşitli konular ile ilgili çözümler hakkında istişareler gerçekleştirildi ve toplantı sona erdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.