Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İftar sofralarının vazgeçilmezi hurmanın fiyatları ne durumda? İşte Yalova'daki güncel hurma fiyatları

Ramazan geldi, oruç tutacak olan vatandaşlar Ramazan hazırlıklarına başladı. Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan hurma ise bu sene cep yakıyor. Bizde oruç tutacak siz değerli okuyucularımız için hurma fiyatlarını araştırdık işte Yalova'daki güncel hurma fiyatları

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 09:52
Kaynak: Yalova Hayat
İftar sofralarının vazgeçilmezi hurmanın fiyatları ne durumda? İşte Yalova'daki  güncel hurma fiyatları

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, vatandaşlar alışveriş için marketlere, pazarlara ve aktarlara akın etmeye başladı. İftar ve sahur alışverişi için hem bütçesine uygun hem de kaliteli ürün arayan vatandaşlar hafta sonunu alışverişlerinde ince eleyip sık dokumak zorunda kaldı.İftar sofralarının vazgeçilmezi çeşit çeşit hurmalar da Ramazan alışverişinin olmazsa olmazları arasında. 

“İnsanlar en ucuzu tercih ediyor”

Ramazan ayı denilince akla ilk gelen gıdalardan biri olan hurmaların fiyatları dudak uçuklatıyor. Pazar yerinde bakliyat satışı yapan bir esnaf vatandaşların hurma ve kayısı alışverişinde çeşide değil fiyata baktığını belirtti.Pazarda hurma fiyatlarının 100 TL’den başladığını kaydeden esnaf, “İnsanlar en çok En çok 100 TL’lik hurmayı tercih ediyor. 250 TL olan hurmalar da satılıyor ama 100 TL olan daha çok tercih ediliyor.Malum alım gücü düştü artık. 
Eski yoğunluk da olmuyor o yüzden. Cumartesi günü biraz daha yoğunluk oldu ama geçmiş yıllara göre satışlarımız beklentilerimizi karşılamıyor.” dedi.

Yalova’daki güncel hurma fiyatları:

Sarı hurma 65-100 TL, Tunus hurması 120-200 TL, Kudüs hurması 200 TL, Jumbo Kudüs hurması 350 TL, Medine hurması 480 TL, Özel Medine hurması 620 TL, Cennet hurması 280-480 TL, İran hurması-100-200, komposto kayısı 300-350 TL. 

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.