Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürel, CHP Grup Toplantısı’na katıldı

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ile birlikte TBMM’de CHP Grup Toplantısına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2025 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2025 12:43
Kaynak: YALOVA HAYAT
Gürel, CHP Grup Toplantısı’na katıldı

Toplantıda CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’le de görüşen Gürel, Yalova’daki kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu anlamda Yalova’nın da İstanbul özelinde düzenlenen Yarısı Bizden Kampanyasına dahil edilmesini isteyen imza kampanyası hakkında bilgiler verdi.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı’na katıldı. Toplantıda CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak parti politikalarına ilişkin mesajlar verdi. Grup toplantısının ardından Başkan Gürel, CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’i makamında ziyaret etti. Görüşmede Yalova’daki kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu kapsamda İstanbul özelinde yürütülen Yarısı Bizden Kampanyasına Yalova’nın da dahil edilmesi yönündeki imza kampanyası hakkında bilgi verildi.

“YALOVA’NIN DÖNÜŞÜM SÜRECİ İÇİN ORTAK ADIM”

Başkan Gürel, görüşmede Yalova’nın deprem riski taşıyan bölgelerinde yürütülen dönüşüm projelerinin hızlandırılması gerektiğini vurgulayarak, “Yalova halkının güvenli konutlara kavuşması için merkezi desteklerin artırılması büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı. Ziyaret sırasında CHP’ye katılan Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’a da hayırlı olsun dileklerini ileten Gürel, “Daha adil, daha demokratik ve daha aydınlık yarınlar için omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.