Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GOP Mahallesi'nde metruk ev yangını

Yalova’nın Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde metruk bir evde çıkan yangın, çevrede korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2025 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2025 23:15
Kaynak: Mustafa Turan
GOP Mahallesi'nde metruk ev yangını

Yalova’nın Gaziosmanpaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan terk edilmiş bir evde, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden yükselen alevleri fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen Yalova İtfaiyesi’ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale etti.

Yangının meydana geldiği metruk evin, bir süper market ve diğer evlere yakın olması, alevlerin yayılma riskini artırdı. Vatandaşlar, yangının kontrol altına alınmasını korku dolu gözlerle izlerken, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın çevreye sıçramadan söndürüldü.

Herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı olayda, metruk ev büyük hasar gördü. Yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırmaların devam ettiği belirtildi.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.