Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GİMBİRDER’den deprem çağrısı! Büyük firmalara konteyner zorunluluğu getirilsin

Gemi İnşa Müteahhitleri Birlikteliği Mesleki Eğitim ve Dayanışma Derneği (GİMBİRDER), depreme hazırlık konusunda önemli bir çağrıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2025 06:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2025 06:14
Kaynak: Mustafa Turan
GİMBİRDER’den deprem çağrısı! Büyük firmalara konteyner zorunluluğu getirilsin

Gemi İnşa Müteahhitleri Birlikteliği Mesleki Eğitim ve Dayanışma Derneği’nden yapılan açıklamada “Depreme hazırlık konusunda bütün illerde büyük ölçekli firmalara deprem konteyneri zorunluluğu getirilmesi gerekmektedir” denildi.

EN BÜYÜK SORUN EKİPMAN EKSİKLİĞİ

Açıklamanın devamında “İçinde jeneratör, hilti, kesici ve delici aletler, İlk yardım çantaları, kaynak makinesi, krikolar gibi ekipmanlar bulundurma zorunluluğu olması gerekmektedir” ifadelerini kullanan GİMBİRDER yönetimi, son olarak şunları ekledi: “ Geçtiğimiz büyük deprem göstermiştir ki insanları göçük altından kurtarmada en büyük sorunun ekipman eksikliği olduğu gözlenmiştir. Deprem bölgesine gelen kişilerin çoğunun ekipmansız olduğu gözlemlenmiştir.”

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.