Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Geleceği kirletme’ dediler, sahili temizlediler

Çiftlikköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi 9. Sınıf Motor Bölümü Otomotiv Teknolojisi öğrencileri, ‘Geleceğini Kirletme’ projeleri kapsamında Çiftlikköy Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleriyle birlikte ilçe sahilini temizledi

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 16:11
Kaynak: Murat Can Aytemur
‘Geleceği kirletme’ dediler, sahili temizlediler

Motor Bölümü öğrencileri, Çiftlikköy sahilinin Mobil ile Engelsiz Kafe arasındaki kesiminde yaptıkları mıntıka temizliği ile vatandaşların bıraktığı çok sayıda çöp ve benzeri maddelerden sahili arındırırken, proje etkinliklerini de hayata geçirmiş oldu. Okul öğretmenlerinin de katıldığı kumsal temizliği ile geri dönüşüme de katkı sağlayan lise öğrencileri, sıfır atıkla mücadeleye eğitim gördükleri ilçede böyle bir faaliyet yaparak destek verdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü uhdesinde yapılan ve çevre temizliğine yönelik bu gibi aktiviteleri her zaman desteklediğini dile getirerek, “Temiz çevre anlayışı, evde başlayıp okulda ve hayatımızın her anında var olması gereken bir anlayış. Böyle bir etkinliğe katılan öğrenci kardeşlerimi de tebrik ediyorum, umuyorum okulumuz ve tüm okullarımız bu gibi çevreyi ve doğayı ön planda tutan projeleriyle ‘geleceğimizi kirletme’ demeye devam ederler” diye konuştu.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.