Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyanın en pahalı caddeleri belli oldu! İşte Türkiye’den listeye giren o lüks cadde

Cushman & Wakefield, her yıl yayınladığı raporu bu yılda yayınladı. ‘Dünya Geneli Ana Caddeler 2023’ raporu yayınladı ve rapora göre dünyanın en pahalı caddeleri belli oldu. Rapora göre Dünya’nın en pahalı caddeleri arasına Türkiye’de herkesin gözdesi olan o cadde de ismini yazdırmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 12:52
Kaynak: Hilal Baldemir
Dünyanın en pahalı caddeleri belli oldu! İşte Türkiye’den listeye giren o lüks cadde

Dünyada bulunan en pahalı ve lüks caddelere ilişkin her yıl rapor hazırlayan Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield, 2023 raporunu yayınladı. Cushman & Wakefield, Dünya genelinde sınıfının zirvesinde yer alan ana konumlardaki kiralara odaklanarak hazırladığı ‘Dünya Geneli Ana Caddeler 2023’ raporunu yayınladı.

Yayınlanan raporda dikkat çeken ise Türkiye’nin o caddesinin de listeye adını yazdırması oldu. Dünya Geneli Ana Caddeler 2023 raporuna adını yazdıran Türklerin ve hatta son yıllarda özellikle Arap turistlerin en uğrak caddesi 20. sıraya adını yazdırdı.

İşte, Türkiye’nin en pahalı caddesi

New York'un Beşinci Caddesi rapora göre, dünyanın en pahalı perakende bölgesi olarak birinciliğini korumaya devam ediyor. Raporun detaylarına bakıldığında ise Milano'nun Via Montenapoleone bölgesinin bir sıra yükselerek ikinci sıraya yerleştiği görülüyor ve üçüncü sıradaki Hong Kong'un Tsim Sha Tsui bölgesini geride bıraktığı görülüyor.

Listedeki en büyük yükseliş ise İstanbul'daki İstiklal Caddesi'nde yaşandı. İstanbul’un gözbebeği İstiklal Caddesi metrekarede yıllık 2.500 euro ile 31’inci sıradan 20’nci sıraya yükseldi.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.