Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan “Tüm Kadıköylülerin belediye başkanı olacağım’’

Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan, Yalova Hayat’a özel olarak yapmış olduğu açıklamalarda, parti gözetmeksizin herkese eşit davranacağını belirtti ve belde de yaşayan gençleri ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 10:45
Kaynak: Murat Can Aytemur
Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan “Tüm Kadıköylülerin belediye başkanı olacağım’’

Yerel seçimler yaklaşırken saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tavşan, göreve geldiği taktirde gençler için önemli adımlar atacağını belirtti ve devamında ise göreve geldiği taktirde, belde de yaşayan yaşlı vatandaşların tüm ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacağını söyledi. Tavşan yapmış olduğu açıklamada, parti gözetmeksizin herkesin belediye başkanı olacağının da sözünü verdi.

"Gençlerimiz için sosyal alanlar oluşturacağız’’

Geleceğin mimarı olan gençlerin, Kadıköy Beldesi içerisinde sosyalleşebileceği kültürel ve sanatsal etkinlikler gerçekleştireceğini belirten Tavşan sözlerinde ilk olarak, Kadıköy’de de aynı Yalova’da ki gibi bir kafeler sokağı olduğundan bahsetti ve bu alanın gençler için yetersiz olduğunu söyledi. Gençlerin kafelerde ve sitelerde sıkışmışlıktan kurtulması adına gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalarından bahsetti. Tavşan yapmış olduğu açıklamada, ‘’Özden Mahallemizde bir kentleşmemiz var ve burası şu anda Yalova’nın büyüyen bir kısmı. Burada aynı Yalova’da ki gibi bir kafeler sokağımız oluştu, ancak biz gençlerimizi sadece o sokaktan ibaret görmüyoruz.

Beldemizde spor alanı olarak ayrılan 7 bin m2’lik bir alanımız var, bu alanda gençlerimiz için kapalı spor salonları ve bireysel sporlarını yapabilecekleri güzel bir spor kompleksi kurmak istiyoruz’’ dedi. Sözlerine devam eden Tavşan, kültürel alanlarda tiyatroların ve mini konserlerin oluşacağı, gençlerin iyi vakit geçirebilecekleri ortamlar hazırlamak istediklerinden bahsetti.

‘’Yaşlılarımızı unutmayacağız’’

Kadıköy Beldesinde yaşayan yaşlı vatandaşlar için de projeleri olduklarından bahseden Başkan Adayı Tavşan, yaşlı vatandaşları da asla unutmayacaklarını ve göreve geldiği taktirde evde bakıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi olan yaşlı bireylerin bütün ihtiyaçlarını belediye tarafından karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

‘’Her zaman ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım’’

Gençler ve yaşlılar adına yapmış olduğu açıklamaların ardından 1 Nisan tarihinden itibaren göreve geldiği taktirde nasıl bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğinden bahseden Tavşan, Kadıköy’de yaşayan tüm vatandaşlar için eşit hizmet sağlanacağını belirtti ve hiçbir zaman parti ayrımı yapılmayacağının garantisini verdi. Göreve geldiği taktirde Cumhuriyet Halk Partisi rozetini çıkartarak Türk Bayrağı rozetini takacağını belirten Tavşan sözlerinde, ‘’Çocuklarımızla çocuk, gençlerimizle genç, yaşlılarımızla yaşlı olacağız. Doğup büyüdüğümüz topraklara hizmet vermek için buradayız, bu toprakları ve bu topraklarda yaşayan vatandaşlarımızı çok iyi tanıyoruz. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla bizleri kendi evlatları, kendi arkadaşları gibi görebilirler. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız, her zaman kapımız, telefonlarımız ve yüreğimiz vatandaşlarımıza açık olacak, ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım’’ diye belirtti. Sözlerine devam eden Tavşan, ekip arkadaşlarına güveninin tam olduğunu söyledi ve genç bir ekiple vatandaşa hizmet etmek için hazır olduklarını söyledi. Herkesin derdini dinleyeceklerinden herkesin her sıkıntıda yanlarında olacaklarından bahseden Tavşan, ‘’Bunlar reklam kokan hareketler diyebilirler ancak beni tanıyanlar veya tanıyanlara soranlar şunu çok net duyabilirler ‘Yılmaz Tavşan bu karakterde bu kişilikte bir insandır, herkese eşit mesafede davranan, ötekileştirmeden herkese kucak açan bir siyasi görüşe sahiptir’. Bu benim için gurur vesilesidir’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.