Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Jandarma, motosiklet sürücülerini sıkı takibe aldı!

Çınarcık Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, yaz mevsiminde nüfusun artmasıyla beraber trafik kazalarının da artış gösterdiği ilçede motosiklet denetimlerini arttırdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 11:52
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Çınarcık Jandarma, motosiklet sürücülerini sıkı takibe aldı!

Yaz mevsimine girilmesi ve bayram tatiliyle beraber her yıl olduğu gibi bu yaz da nüfusunun 10 katını ağırlayan Çınarcık’ta trafik kazaları ve yayalarla araç sürücülerinin tartışmaları artış gösteriyor.

Sürücülere reflektörlü yelek hediye edildi

Hem yayaların hem de araç sürücülerinin huzuru ve güvenliğini sağlamak amacıyla sürekli denetim yapan Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, kontrollerini artırdı. Özellikle her geçen gün trafikteki sayısı artan motosiklet ve motorlu bisikletlerin denetimlerine ağırlık veren Jandarma ekipleri, yaya yürüyüş yollarına girerek yayaların yürüyüşünü engelleyen ve yayaların can güvenliğini tehdit eden motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerini sıkı takibe aldı. Denetimlere yaz dönemi boyunca kesintisiz olarak devam edecekleri bilgisini paylaşan Çınarcık Trafik Jandarma ekipleri, motosiklet ve motorlu bisiklet sürücülerini ve yolcularını, kask takmaları ve reflektörlü yelek giymeleri noktasında da uyardı. Kask takma ve reflektörlü yelek giymenin can güvenliği açısından hayati önem taşıdığını aktaran Trafik Jandarması tarafından sürücülere farkındalıklarını ve duyarlılıklarını artırmak amacıyla reflektörlü yelek hediye edildi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.