Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt esnafla buluşacak

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt yapmış olduğu paylaşımda, 13 Haziran Perşembe günü, saat 11:00’da Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’nde esnaf buluşması gerçekleşeceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 00:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt esnafla buluşacak

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında göreve gelen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un talimatıyla; kent esnafının sorunlarına çözüm bulmak, taleplerini gidermek, önerilerine kulak vermek için ‘Esnaf Buluşmaları’ projesi hayata geçiyor. "Esnaf Buluşmaları" projesi, esnafların taleplerini doğrudan iletebilecekleri, sorunlarını paylaşabilecekleri ve çözüm önerilerini sunabilecekleri bir platform sağlıyor. Çınarcık halkının ve esnafının beklentilerini karşılamak adına düzenlenen bu tür etkinlikler, yerel yönetim ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendiriyor ve ortak çözümlerin bulunmasına olanak tanıyor.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt yapmış olduğu paylaşımda, düzenlenmesi planlanan etkinliğin 13 Haziran Perşembe günü, saat 11:00’da Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleştirileceğini duyurdu ve tüm esnafın davetli olduğunu belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.