Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de Mokamp Sahiline estetik dokunuş

Çiftlikköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Mokamp sahilinde vatandaşların denize karşı keyifle oturabilmeleri amacıyla rekreasyon düzenlemeleri yapıyor

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2025 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2025 12:53
Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran
Çiftlikköy’de Mokamp Sahiline estetik dokunuş

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Mokamp önündeki kumsalın yaklaşık 100 metrelik kısmında palmiye ağaçlarının altına şev taşları ile bir teras yaptıklarını söyleyerek, “Yapmakta olduğumuz çalışma ile Çiftlikköylülerin yaz döneminde en yoğun ziyaret ettiği bu bölgede keyifli bir seyir alanı oluşturmuş olacağız” diye konuştu.

Eğimli alanda kaymaları önlemek ve zemin stabilitesini arttırmak için kum ve çimento karışımından oluşan özel şev taşlarının kullanıldığını kaydeden Başkan Yele, “Terasın tamamlanmasının ardından vatandaşların oturabilecekleri banklarla burasını donatacağız. Bu teras, ziyaretçilere keyifli bir oturma ve dinlenme alanı sunacak.

Ayrıca, vatandaşlar denizi seyredebilmek için sakin bir köşe bulabilecek. Bu düzenleme ile birlikte sahilimizde hem estetik hem de vatandaşlarımızın daha konforlu vakit geçirebileceği bir alan elde etmiş olacağız” dedi.

Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.