Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiçek Kafe sezonu kapattı

Yalova’nın sosyal yaşamının merkezinde yer alan ve Cumhuriyet Meydanı’nda hizmet veren Çiçek Kafe, yoğun geçen 2025 yaz sezonunun ardından, kapılarını geçici olarak kapattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2025 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2025 13:21
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiçek Kafe sezonu kapattı

Açıldığı günden bu yana kadar geçen süreçte, yaz aylarının gözde mekanlarından olmayı başaran Çiçek Kafe 30 Kasım 2025 Pazar günü itibarıyla geçici olarak kapılarını kapattı. Gerek uygun fiyatları gerekse de samimi ortamı ve manzarası ile Yalovalıların gönlünde taht kuran kafe, kış sezonu boyunca kapalı olacak, yaz sezonunda ise yeniden Yalovalılarla buluşacak.

Yalova Belediyesi tarafından konuya dair yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Yalova’mızın buluşma noktası, Cumhuriyet Meydanımızda yer alan Çiçek Kafe’miz 30 Kasım Pazar gününden itibaren 2025 sezonuna veda ediyor. Bu sezon boyunca bize eşlik eden, kahvesiyle, sohbetiyle, gülümsemesiyle mekânımıza değer katan tüm misafirlerimize yürekten teşekkür ederiz. Yeni sezonda, yine aynı sıcaklıkla ve güzelliklerle buluşmak dileğiyle.”

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.