Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’nin adayı Mehmet Gürel oyunu kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürel, oyunu kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 13:26
Kaynak: Serap Polat
CHP’nin adayı Mehmet Gürel oyunu kullandı

Türkiye 81 ilde, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına geçti. Yerel seçimler için oy verme işlemi, saat 08:00 itibarıyla tüm yurtta başladı. Seçimler, tüm illerde 17.00 itibarıyla son bulacak. Ardından vatandaşlar, ikamet ettikleri ilçe ve beldelerdeki adayların ve partilerin oy oranlarını televizyondan takip edebilecek.

Mehmet Gürel’e ailesi eşlik etti

Saat 08.00'de oy verme işleminin başladığı Yalova’da da seçim tüm heyecanıyla sürüyor. Propaganda döneminde gece gündüz demeden sahada vatandaşlara projelerini anlatan belediye başkan adayları da oylarını kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayı olarak belirlediği önceki dönem CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel de vatandaşlık görevini yerine getirdi. Bahçelievler İlkokulu’nda oyunu kullanan Mehmet Gürel’e ailesi de eşlik etti.

 Sonuçları parti binasında takip edecek

Seçim sonuçlarının Yalova’ya hayırlı olması temennisinde bulunan Gürel, vatandaşları sandığa davet etti. Oy kullanmanın önemine değinen Mehmet gürel, “Herkes oyunu kullansın. Oy kullanmayı düşünmeyen tanıdığı olan herkes, tanıdıklarına oy kullandırsın. Çünkü elimizde kalan tek şey o. Bunu ihmal etmeyim. İnşallah Yalova’ya hayırlı bir sonuç olsun.” dedi. Okulları gezeceğini dile getiren Gürel, ardından partisini il binasında seçim sonuçlarını takip edeceğini aktardı.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.