Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Tangürek saha çalışmalarında hız kazandı

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Genel Meclis Üyesi Adayı Harita Mühendisi Burçin Tangürek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında saha çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 05:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 05:38
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP’li Tangürek saha çalışmalarında hız kazandı

Türkiye genelinde olduğu gibi Yalova’da da seçim hareketliliği devam ediyor. Belediye başkan adaylarının yanı sıra belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adayları da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Genel Meclis Üyesi Adayı Burçin Tangürek’te farklı lokasyonlarda ziyaretler gerçekleştiriyor, vatandaşla bir araya geliyor. Geçtiğimiz günlerde Sugören Köyü’ne ziyarette bulunarak Muhtar Musa Torlak ile yerel seçimlere dair istişareler gerçekleştiren Tangürek, bu seferde Kurtköy’de hemşehrileri ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen Kurtköy ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Muttalip Tunç, İbrahim Tavşan, Zeynel Şahin de hazır bulundu. Burada köylerde yaşanılan sıkıntılar ile ilgili köy halkı ile karşılıklı istişarelerde bulunan Tangürek, talep ve önerileri de dikkate alarak not etti.

“Unutulmasın ki işimiz gücümüz Yalova”

Gerçekleştirdiği Kurtköy ziyareti sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Genel Meclis Üyesi Adayı Harita Mühendisi Burçin Tangürek bir paylaşımda bulundu ve sözlerinde “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi Köylü milletin efendisidir. Yalova’nın köylerinde dolaşarak vatandaşımızın yaşadığı sıkıntıları dinliyor, ihtiyaçları ile ilgili karşılıklı istişarelerde bulunuyoruz. Sadece 31 Mart tarihine kadar değil her zaman vatandaşlarımızla yakın temas içinde olacağız. Vatandaşlarımızın talep ve önerileri doğrultusunda hareket edeceğiz. İnancımız tam, birlikte başaracağız. Unutulmasın ki işimiz, gücümüz Yalova.” İfadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.