Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele Erzurumlular ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, Çiftlikköy Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 05:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 05:05
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP Çiftlikköy Başkan Adayı Yele Erzurumlular ile bir araya geldi

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri yaklaşıyor, adaylar saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyasi partilerin belirlediği adaylar, adaylıkları açıklandığı günden bu yana aralıksız olarak seçim çalışmalarına devam ederek vatandaşla bir araya geliyor, esnafı ziyaret ediyor, kurum ve kuruluşlara ziyarette bulunuyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele de bu kapsamda ilçede yer alan önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Çiftlikköy Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Burada Erzurumlular ile bir araya gelen Yele ilk olarak göreve geldiği taktirde Yapmayı planladığı projeler hakkında Dernek Başkanı Erdoğan Pasin ve yönetimine bilgilendirmelerde bulundu. Devamında ise Çiftlikköy ile ilgili güncel konularda sohbet edilerek, fikir alışverişlerinde bulunuldu.Çiftlikköy Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulunan Yele aynı zamanda da talep ve önerileri dinlemeyi ihmal etmedi ve not alarak teşekkürlerini iletti, yerel seçimlerde desteklerini istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, gerçekleştirdiği Çiftlikköy Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyareti sonrasında sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu ve sözlerinde, ‘’ Çiftlikköy Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ndeyiz. Dernek Başkanımız Erdoğan Pasin ve dernek üyelerini ziyaret ettik. Yapmayı planladığımız projeler hakkında kendilerine bilgi verdik ve desteklerini istedik. Misafirperverlikleri nedeniyle çok teşekkür ederim’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.