Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li başkanlar bir araya geldi

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’yi makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 03:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 03:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
CHP'li başkanlar bir araya geldi

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’yi makamında ziyaret ederek önemli bir istişare gerçekleştirdi. İki CHP'li başkanın buluşması, yerel yönetimler arasında iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak nitelendirildi. Ziyaret sırasında Başkan Kurt ve Başkan Yele, ilçelerindeki projeler ve hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulundular. Ayrıca, bölgesel konular ve belediyecilikte karşılaşılan ortak zorluklar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu ve karşılıklı istişareler gerçekleştirildi. İki başkan arasında gerçekleşen görüşmenin devamında ise Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’ye hediyesini takdim etti ve yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

‘’Verimli bir sohbet gerçekleştirdik’’

Başkan Yele, kendisine gerçekleşen bu önemli ziyaret sonrasında bir açıklamada bulundu ve sözlerinde, ‘’Belediyemizde Çınarcık Belediye Başkanımız Avni Kurt’u ağırladım.

İkili görüşmemizde, Çınarcık ve Çiftlikköy Belediyelerinin iş birliği yapabileceği alanlar ve projeler üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Başkan Kurt’a nazik hediyesi ve ziyaretleri için teşekkür ederim’’ ifadelerine yer verdi.

‘’Yapılması elzem olan çalışmaları konuştuk’’

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ise yapmış olduğu açıklamada, ‘’Çiftlikköy Belediye Başkanımız Adil Yele’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Ziyarette, Çınarcık ile Çiftlikköy Belediyelerinin iş birliği yapabileceği alanlar ve projeler üzerine istişarelerde bulunduk. Gelişime son derece açık olan Çınarcık ile Çiftlikköy ilçelerinde, yapılması elzem olan çalışmaları konuştuk. Sn. Yele’ye, nazik misafirperverliği için teşekkürlerimi ifade ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.