Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Giresunlular Derneği, Yayla Şenliğine gün sayıyor

Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Yalova Çotanaklar Spor Kulübü’nün birlikte düzenlediği Yayla Şenliğinin hazırlıkları hız kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 02:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 02:53
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Giresunlular Derneği, Yayla Şenliğine gün sayıyor

Giresunlular Derneği ve Çotanakspor, 30 Haziran Pazar günü Elmalık Köyü İstihkâm Tepe Şenlik Alanı’nda, kutlama etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. 2023-2024 sezonu 2. Amatör Lig’in A Grubu Şampiyonu olan Yalova Çotanaklar Spor Kulübünün başarısını kutlamak ve Karadeniz kültürünün önemli bir parçası olan yayla şenliklerini Yalova’da yaşatmak adına yapılacak olan etkinlikte sahne alacak olan sanatçılar belli oldu.

Yöresel halk oyunları, piknik ve çeşitli etkinliklerle dolu programda Yeşim Civelek, Erdal Avcı, Yusuf Tepe, Rüştü Karpuz, Halil Çağman ve Ali Gedik birbirinden güzel şarkılarını hemşerileri için seslendirecek. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek ve Genel Sekreter Taner Eriş’i ziyaret ederek Yayla Şenliğine davet eden Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Beytullah Avcı bu özel günün daha da anlamlı olması için tüm hemşerilerini etkinliğe beklediklerini aktardı.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.