Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Mehmet Gürel’den Yalovalı vekillere ziyaret! Başkan Gürel,sorunları anlatıp taleplerini iletti

Ankara’ya giderek AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş’ü ziyaret eden Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel yaşanan sorunlar ve talepler konusunda istişarede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 12:44
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Mehmet Gürel’den Yalovalı vekillere ziyaret! Başkan Gürel,sorunları anlatıp taleplerini iletti

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Ankara’da AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş’ü ziyaret ederek, Yalova’da yaşanan sorunlar, ihtiyaçlar ve talepler konusunda görüş alışverişinde bulundu. Başkan Gürel’e, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar ve Mali Hizmetler Müdürü Serkan Şahin de eşlik etti. Ziyarette, Yalova’nın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin yerine getirilmesi, hizmet kalitesinin artırılması ve gerekli yatırımların sağlanması konuları ele alındı.

AK Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş, Yalova’nın ihtiyaçlarının karşılanması ve gerekli yatırımların yapılması konusunda ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade ettiler.

Gürel, milletvekillerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, "Programı dolayısıyla il dışında bulunan Yalova milletvekilimiz Tahsin Becan ile ilk fırsatta bir araya gelerek çalışmalarımızı ayrıca değerlendireceğiz," dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.