Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yılmaz Tavşan, çocuklara Kadıköyspor forması hediye etti

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Kadıköy Belediyesinin başlattığı yaz dönemi futbol okulunu ziyaret ederek genç yeteneklerle tanıştı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 12:23
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Yılmaz Tavşan, çocuklara Kadıköyspor forması hediye etti

Kadıköy Belediyesinin 6-12 yaş arasındaki çocuklar için hayata geçirdiği yaz futbol okulu 1 Temmuz pazartesi günü itibariyle başladı. Kadıköyspor Tesislerinde başlayan derslerde, uzman eğitmenler tarafından çocuklara futbol teknik becerilerini kazandırmak amacıyla teorik eğitim ile vuruşlar, kontroller, kalede top tutma, pas, top sürme, şut, çalım, koordinasyon çalışmaları, ısınma hareketleri ve daha birçok konuda eğitim veriliyor.

“Çocuklarımızın hem eğlenip hem de öğrenmelerini sağlayacağız”

Derslerin ilk gününde minik futbolcuları ziyaret eden Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan Kulüp Yöneticisi Faruk Yağcı ve Antrenör Uğur Beyaz’dan kursa katılma oranı ve verilen dersler hakkında bilgi aldı. Çocuklara Kadıköyspor forması hediye eden Başkan Yılmaz Tavşan, “Kadıköyspor yaz okuluna katılan çocuklarımız ve aileleriyle bir araya gelerek, onların formalarını teslim ettik. Verimli bir yaz tatili geçirmeleri için çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Bu yaz, çocuklarımızın hem eğlenip hem de öğrenmelerini sağlayacağız.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.