Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Gürel, PKU’lu çocuklar ve aileleriyle kahvaltıda buluştu

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, kentte yaşayan PKU (Fenilketonüri) tanılı çocuklar ve aileleriyle düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada çocuklar keyifli vakit geçirirken, aileler de Başkan Gürel ile sohbet etme fırsatı buldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2026 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2026 13:09
Kaynak: Bülten
Başkan Gürel, PKU’lu çocuklar ve aileleriyle kahvaltıda buluştu

Program boyunca kahvaltıya katılan ailelerin masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Mehmet Gürel, çocuklarla yakından ilgilenerek ailelerin talep, öneri ve beklentilerini dinledi.

Karşılıklı sohbetlerin gerçekleştirildiği buluşmada, ailelerin yaşadığı süreçler hakkında bilgi alan Başkan Gürel, Yalova Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Toplumsal farkındalığın artırılmasının önemine dikkat çeken Başkan Gürel, sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimine dokunan çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini belirterek, “Bugün güne en özel ve en anlamlı kahvaltılardan biriyle başladık. Çocuklarımızın mutluluğu bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Onların daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için ailelerimizin her zaman yanında olmaya ve farkındalığı birlikte büyütmeye devam edeceğiz” dedi.


Program sonunda aileler, kendilerine gösterilen ilgi ve samimi yaklaşım dolayısıyla Başkan Mehmet Gürel’e teşekkür ederken, gün hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.