Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Araç sahiplerine müjde! Motorinde dev indirim

Geçtiğimiz hafta motorine 2 lira 10 kuruş indirim gelmesinin ardından sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre 1 Mart’tan itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 35 kuruşluk bir indirim gelmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 11:01
Kaynak: Hilal Baldemir
Araç sahiplerine müjde! Motorinde dev indirim

Orta Doğu’da yaşanan krizin devam etmesi küresel piyasalarda da hareketliliğin sürmesine neden oluyor. Brent petrolde de devam eden hareketlilik akaryakıt fiyatlarının iniş çıkışlarını beraberinde getiriyor.

Motorine indirim geliyor

Benzin ve motorinde fiyatların sık sık inip çıkması sürücülerin neredeyse korkulu rüyası haline geldi. Akaryakıt fiyatlarını yakından takip eden sürücülere bu kez mutlu edecek bir haber geldi.

Motorine kaç tl indirim geliyor

Geçtiğimiz hafta hem motorine hem de benzine indirim gelmişti. Bu indirimle birlikte motorin grubu 42 lira bandına benzin ise 40 lira bandına düşmüştü.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre 1 Mart’tan itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 35 kuruşluk indirim geldi. 

Benzin grubu için ise şu an bir fiyat değişimi bulunmuyor. Güncel olarak İstanbul'da motorinin litre fiyatı 42 liradan satılıyor. Benzinin litre fiyatı ise 40 lira 46 kuruş.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.