Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Vergi vermek bir vatandaşlık görevidir”

Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. YTSO Başkanı Cemil Demiryürek’i ziyaret eden Yalova Vergi Dairesi Müdürü Belgin Coşkun, Yalovalı iş insanlarının vergi konusundaki duyarlılığından övgü ile bahsetti

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 10:59
Kaynak: Yalova Hayat
“Vergi vermek bir vatandaşlık görevidir”

Yalova’da, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Vergi Dairesi Müdürü Belgin Coşkun ve Gelir Müdürü Mevlüt Sedat Bilgin, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek’i ziyaret etti. Ziyarette, verginin ülkenin gelişimindeki önemine vurgu yapıldı. Burada konuşan Vergi Dairesi Müdürü Belgin Coşkun yaptığı açıklamada, Yalovalı iş insanlarının vergi konusunda oldukça duyarlı ve hassas olduklarını belirterek, “Vergi, devletin kamu hizmetlerini yerine getirmesi için en önemli kaynaktır. Vergi vermek, hem vatandaşlık görevi hem de vatanseverliktir. Vergi Haftası, vergi bilincinin artırılması ve vergiye gönüllü uyumun sağlanması için fırsat sunmaktadır” dedi.

Coşkun, YTSO’nun da her zaman kendileri ile koordinasyon içerisinde olduğunu ifade ederek, YTSO Başkanı Cemil Demiryürek’e teşekkür etti.

YTSO Başkanı Cemil Demiryürek ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, verginin kutsallığı yanında bir görev olduğunu söyledi. Demiryürek, “Devletin temel hizmetlerini yürütebilmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Vergi vermek, hem devlete hem de topluma karşı sorumluluğumuzun bir gereğidir. Vergi Haftası, bu sorumluluğu hatırlatmak ve vergiye gönüllü uyumun önemini vurgulamak için önemli bir vesiledir” diye konuştu.
YTSO Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, il ekonomisi ve kurumsal iş birliği konularında da istişarelerde bulunuldu.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.