Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü: “Özel’in üslubu tam bir densizliktir"

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ifadelerine sert tepki göstererek, “Özel’in üslubu tam anlamıyla bir densizliktir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2025 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2025 12:21
Kaynak: YALOVA HAYAT
AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü: “Özel’in üslubu tam bir densizliktir"

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamalarına yazılı bir basın açıklamasıyla karşılık verdi. Güçlü, “Utanmanın, arın ve edebin olmadığı bir üslubun sahibi CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, bu ülkenin vatandaşlarının sandıkta seçtiği Cumhurbaşkanımıza varoş bir ağızla hitap etmesi, tam anlamıyla bir densizliktir” ifadelerini kullandı.

Siyasetin bir dili ve etiği olduğuna vurgu yapan Güçlü, “Siyasetin bir öznesi vardır, o da millettir. Yüz yıllık bir siyasi partinin genel başkanının bu tutumu, ahlaki çöküşün göstergesidir” dedi.

Özel’i “hayalbazın ağzı ile konuşan bir figüran” olarak nitelendiren Güçlü, “Gerekli cevabı, 23 senedir olduğu gibi yine milletimiz verecektir” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanına “diktatör” ifadesini kullanan anlayışı da eleştiren Güçlü, “Acaba bu sözler başka hangi ülkede bu kadar rahat söylenebilir? Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.