Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, “Türk demokrasisi rüştünü ispatladı”

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya seçimlerin ardından değerlendirme yaparak, Türk milletinin seçim vasıtasıyla siyasetçilere mesaj verdiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 12:39
Kaynak: Serap Polat
AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, “Türk demokrasisi rüştünü ispatladı”

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından AK Parti Çiftlikköy Belediyesini kaybetti. Çiftlikköy’ün AK Partili Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, 2 dönem sürdürdüğü başkanlık görevini, CHP’nin adayı Adil Yele’ye devretti. Seçim süreci boyunca AK Parti’nin Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı ile birlikte sahada çalışan AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, seçim sonuçlarının ardından açıklama yaparak, bu seçimin galibinin demokrasi ve milli irade olduğunu belirtti.

“Hemşerilerime buradan teşekkür ediyorum”

Açıklamasına seçim sürecini sorunsuz bir şekilde geçirdikleri için Çiftlikköy halkına teşekkür ederek başlayan İlçe Başkanı Serdar Kaya, “Sevgili Çiftlikköylü hemşerilerim, Sizler gibi vefakar dava ve yol arkadaşları ile çalışmak benim için büyük bir keyif, tecrübe oldu. Güzeller güzeli Çiftlikköy’ümüz için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bildiğiniz üzere 31 Mart Mahalli idareler seçimini demokrasimize yakışır bir olgunlukla tamamladık. Münferit bazı vakalar dışında seçim atmosferine gölge düşürecek hiçbir sorun yaşatmayan hemşerilerime buradan teşekkür ediyorum. Türk demokrasisi her zaman olduğu gibi tüm Türkiye’de rüştünü ispatlamıştır.” dedi.

“Seçimin galibi; demokrasimiz ve milli iradedir”

Sonuçların AK Parti için bitiş değil, bir dönüm noktası olduğuna vurgu yapan Serdar Kaya, “70 günü aşkın bir seçim kampanyasını noktaladık. Aday belirleme sürecinin hemen ardından ilçe teşkilatımız, meclis üyesi adaylarımız ve gönüllü ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz demeden sahada hemşerilerimizle birlikte olduk. 6 Mahallemiz, 9 köyümüz ve 1 beldemizde bütün hemşerilerimizin kapısını çaldık. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri ve tüm ekibimizle saha taraması yaptık. Gönüllere girdik, kırgınlıkları giderdik. Lâkin Türk milleti sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırdı. Sonuçlardan bağımsız olarak bu seçimin galibi; demokrasimiz ve milli iradedir. Hangi siyasi partiye dahil olursa olsun 85 milyonun tamamıdır. Partimiz ve teşkilatımız adına bu bir bitiş değil, dönüm noktasıdır.” şeklinde konuştu.

“Vatandaşlarımıza hizmet etme noktasında çalışmaya devam edeceğiz”

AK Parti’nin Başkan Adayı Dr. Recep Hacı’ya teşekkür ederek, yeni Başkan Adil Yele’yi tebrik eden Başkan Kaya, “Ben buradan Çiftlikköy’ümüze 10 yıldır AK Parti belediyeciliğini yaşattıran belediye başkanımız Ali Murat Silpagar’a ve teşkilatımızla birlikte seçim sürecinde bizlerle uyumlu çalışan Recep Hacı’ya teşekkür ediyorum. Çiftlikköy belediye başkanlığına seçilen Adil Yele’ye başarılar diliyorum. Biz her zaman olduğu gibi kardeşlik hukukumuzu devam ettirecek adımlarla ve ilk günkü aşkla Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde vatandaşlarımıza hizmet etme noktasında durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek, “Durmak yok, yola devam” mesajı verdi. 

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.