Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı: “Kadın toplumun temel taşıdır”

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı, kadının toplumun temel taşı olduğunu ifade ederek tüm kadınların gününü kutladı

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 00:19
Kaynak: Serap Polat
AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı: “Kadın toplumun temel taşıdır”

Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Recep Hacı, kadının insanlığın ilerlemesindeki önemli rolünden övgü ile bahsetti. Belediye başkanı olduğunda kadınların haklarının korunması adına kadınlarla birlikte adımlar atacağına da değinen Hacı, mesajında şu sözlere yer verdi; “Bugün, dünyanın dört bir yanında kadınların mücadeleci ruhunu ve kazanımlarını kutladığımız özel bir günü birlikte kutluyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların sosyal, ekonomik ve siyasi alanlardaki rollerini hatırlamak, kutlamak ve desteklemek için bir fırsattır. Sizler, toplumumuzun temel taşlarısınız. Güçlü, cesur ve kararlı olmanız, toplumumuzun ilerlemesi için kritik öneme sahiptir. Sizin liderliğiniz, bilgeliğiniz ve duyarlılığınız olmadan, toplumumuz tamamlanmamış olurdu. Belediye başkanı olarak, kadınların haklarını korumak ve onları desteklemek için taahhütte bulunuyorum. Eşitlik, adalet ve fırsat eşitliği için mücadele edeceğimizden emin olabilirsiniz. Kadınlarımızın güçlenmesi, toplumumuzun genel refahını artırır.

Bugün, kadınların elde ettiği başarıları kutlamakla kalmayalım, aynı zamanda hala karşılaştığınız zorlukları ve engelleri de tanıyalım. Hep birlikte daha adil, daha eşit ve daha kapsayıcı bir toplum inşa etmek için çalışacağız. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, hayatlarınız boyunca başarılar ve mutluluklar diliyorum.”

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.