Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yazar Ahmet Öztürk, Teşvikiye’de öğrenci ve velilerle söyleşi gerçekleştirdi

Yazar Ahmet Öztürk, “Veli Kitap Okuma Projesi” kapsamında Teşvikiye Cumhuriyet İlkokulunda öğrenci ve velilerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 08:13
Kaynak: Serap Polat
Yazar Ahmet Öztürk, Teşvikiye’de öğrenci ve velilerle söyleşi gerçekleştirdi

Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi çerçevesinde Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen, “Annem Babam Okuyor” Veli Kitap Okuma Projesi kapsamında Tarih Araştırmacısı ve Yazar Ahmet Öztürk, Teşvikiye Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ve velileriyle söyleşi gerçekleştirdi.

YAZAR ÖZTÜRK, SORUNLARIN KALICI ÇÖZÜMLERİNİ AKTARDI

Teşvikiye Cumhuriyet İlkokulunun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen söyleşiye Çınarcık Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Şube Müdürleri: Şehmus Polat ve Abdülkerim Özkök, Teşvikiye Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Sirel, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda Yazar Ahmet Öztürk, “Annelere ve Babalara Özel Soru Bankası” kitabı hakkında bilgi vererek, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Gelecek yüzyılın çocuklarını yetiştirmek için öncelikle anne ve babaların kendilerini daha donanımlı bir hale getirmeleri gerektiğini vurgulayan Ahmet Öztürk, çocuk eğitimi ve terbiyesinde güncel olarak yaşanılan sorunları ve bu sorunların pratik, etkili, kalıcı çözümlerini aktardı. Söyleşinin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Yazar Ahmet Öztürk’e plaket ve çiçek takdim etti.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.