Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da öğrencilere teknoloji bağımlılığı ve sınav yönetimi hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu

15 Nisan 2024 tarihinde Toplum Destekli Polislik Şubesi, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Orgeneral Risalet Demircioğlu Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere önemli konularda bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 07:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 07:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da öğrencilere teknoloji bağımlılığı ve sınav yönetimi hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu

Yalova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, 15 Nisan 2024 tarihinde, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Orgeneral Risalet Demircioğlu Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere, günümüzde artmakta olan bir sorun haline gelen teknoloji bağımlılığı ile başa çıkma yolları ve beraberinde sınav yönetimi konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi.

Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, öğrencilere teknoloji kullanımının dengeli ve bilinçli bir şekilde olması gerektiği konusunda önemli ipuçları verdi.

Gerçekleştirilen bilgilendirme çalışmalarında teknoloji bağımlılığı ile mücadelenin yanında, aynı zamanda da sınav stresiyle başa çıkma çabası ve sınavlara etkili bir şekilde hazırlanma konularında da öğrencilere pratik öneriler sunuldu.

Öğrencilerle interaktif bir şekilde gerçekleştirilmiş olan etkinliklerde, soru-cevap şeklindeki diyaloglarla öğrencilerin konular hakkında daha fazla bilgi edinmeleri sağlandı. Öğrenciler, polis ekiplerine merak ettikleri ve kafalarına takılan soruları sorarak cevap alma fırsatı buldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.