Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Valisi Dr. Kaya, Altınova’daki okulları inceledi

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Altınova’da bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini ziyaret ederek, okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 12:24
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova Valisi Dr. Kaya, Altınova’daki okulları inceledi

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İbrahim Nuh Paksu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar da eşlik etti. Vali Kaya ve Akmeşe, ilk olarak Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gitti. Burada okul müdürü ve öğretmenlerden okulun fiziki durumu, eğitim öğretim programı, öğrenci sayısı, başarı durumu, projeler ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Ardından sınıfları gezen Vali Kaya ve Akmeşe, öğrencilerle bir araya gelerek, hem eğitime hem de geleceğe ilişkin sohbet etti.

Vali Kaya, öğrencilere meslek seçiminin önemini anlatarak, onlara hayallerini gerçekleştirmeleri için çalışmaları gerektiğini söyledi. Akmeşe de, öğrencilere mesleki eğitimin avantajlarından bahsederek, onlara başarılar diledi.

Daha sonra Denizde Emniyet Atölyesi ile Gemi İnşa Atölyesi’ni ziyaret eden Vali Kaya ve Akmeşe, burada öğrencilerin yaptıkları çalışmaları inceledi. Öğrencilerden yaptıkları işler hakkında bilgi alan Vali Kaya ve Akmeşe, öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Öğretmenlerden de atölyelerde verilen eğitim hakkında bilgi alan Vali Kaya ve Akmeşe, öğrencilerin hem teorik hem de pratik bilgi ve beceri kazandıklarını görmekten memnun olduklarını ifade ettiler.

Vali Kaya ve Akmeşe, daha sonra İbrahim Nuh Paksu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçti. Ziyaretlerin sonunda Vali Kaya ve Akmeşe, okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.