Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Güzel Sanatlar Lisesinden dijital resim sergisi

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi programında sergilediği resimleri dijital ortama taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 09:22
Kaynak: Serap Polat
Yalova Güzel Sanatlar Lisesinden dijital resim sergisi

Yalova Güzel Sanatları Lisesi öğrencilerinin 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi programında sergilediği Çanakkale Kahramanları temalı resimleri artık ‘artsteps.com’ adresinde dijital olarak gezilebiliyor.

Sergi müziğini de öğrenciler seslendirdi

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü Başkanı Hakan Gültekin ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Esma Özgür rehberliğinde 12-Resim sınıfı öğrencilerinin karışık teknikle hazırladığı ve konusunu Çanakkale’nin asker ve savaş hikâyelerinden alan “Çanakkale Kahramanları” temalı resim sergisinde 28 adet resim bulunuyor. Öğrencilerin 18 Mart’ta büyük bir gururla sunduğu resim sergisi, Görsel Sanatlar Öğretmeni Yasemin Çelebi rehberliğinde dijital sergiye dönüştürüldü. Dijital sergide yer alan müzik ise Müzik Bölümü öğrencileri tarafından seslendirildi ve okulda bulunan kayıt stüdyosunda kaydedildi.

Müzik ve Resim Bölümünün işbirliği ile hazırlanan projede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Okul Müdürü Haydar Kılıç, “Dijital resim sergimize tüm sanatseverleri bekliyoruz. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi de bir kez daha saygı ve minnetle yâd ediyoruz.” dedi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.