Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da öğrencilere teknoloji bağımlılığı semineri

Yalova TOBB Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında teknoloji bağımlılığı konusunda bir seminer düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 04:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 04:48
Kaynak: Serap Polat
Yalova’da öğrencilere teknoloji bağımlılığı semineri

Yeşilay Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı çerçevesinde gerçekleştirilen seminer, TOBB Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yoğun bir katılımla yapıldı. Seminerde Gülsüm İrem Uçarer, Yeşilay’ın tarihçesi ve faaliyetleri hakkında bilgi verirken, teknoloji bağımlılığının türleri, olumsuz etkileri ve kullanım alışkanlıkları üzerine detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Uçarer, teknoloji bağımlılığının aşırıya kaçtığında bireylerin karşılaşabileceği sorunlara dikkat çekti. Sorumlulukların ihmal edilmesi, sosyal çatışmalar ve duygu durum bozuklukları gibi konuların altını çizdi. Ayrıca, internet kullanımıyla ilgili dünya genelinde ve Türkiye’deki istatistiksel verileri de paylaştı.

Seminerin sonunda öğrenciler, Uçarer’e teşekkürlerini sunmak amacıyla bir teşekkür belgesi takdim ettiler. Okul Müdürü Ercan Gökkaya da seminere katkılarından ötürü Uçarer’e minnettarlığını ifade etti. Uçarer ise, teknoloji bağımlılığı konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, öğrencilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.