Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri sempozyumu yapıldı

2’nci Güney Marmara Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri Öğrenci Sempozyumu, Yalova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 04:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 04:20
Kaynak: Serap Polat
Yalova’da Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri sempozyumu yapıldı

Yalova Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinin iş birliği ile düzenlenen sempozyumun 2’ncisi Yalova Üniversitesi Mehmet Okul Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Sempozyuma: Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Yıldız, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinin akademik kadroları ve öğrenciler katıldı.

Fizyoterapide gelecek vaat eden alanların aktarıldığı, öğrencilerin merak ettikleri konuların konuşulduğu ve öğrencilerin mesleki yeterliliklerini geliştirmelerine imkan sağlamak, yeni proje fikirleri ortaya çıkaracak bilgiler edinmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen sempozyum oldukça verimli geçti. İlki Bursa’da, 2’ncisi Yalova’da gerçekleştirilen sempozyumda hem teorik hem de uygulamalı eğitimler sayesinde faydalı bilgiler alan öğrenciler, 3’üncü sempozyumun da düzenlenmesi temennisinde bulundu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.