Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 1197 kişi hastane randevusuna gitmedi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi 15-19 Nisan tarihleri arasında yapılan poliklinik hizmetlerinin istatistik verileri açıkladı; geçen haftaki 5 günlük süreçte toplamda 1197 kişi almış olduğu hastane randevusuna gitmedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 03:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 03:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da 1197 kişi hastane randevusuna gitmedi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, haftalık randevu sayısı ve randevusuna gelmeyen vatandaşların istatistik verilerini vatandaşlar ile paylaşmaya devam ediyor. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hasta kabul etme kapasitesi konusunda sorunu yokken, randevu saatinde hastanede bulunmayan vatandaşlar sebebiyle diğer hastalar randevu bulmakta zorluk çekiyor. Bu durum Acil Servis Hizmetlerinde de yoğunluğa sebep oluyor. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinik hizmetlerinin istatistik verilerine göre geçen hafta 5 günlük süreç içerisinde 1197 kişi randevusuna gitmedi. Acil Servis Hizmetlerinde ise muayene sayısı 5028 kişiyi buldu.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Poliklinik Hizmetlerinin istatistik verilerine bakarak; geçen hafta toplamda 1197 kişinin randevusunu iptal etmeyip, hastanede bulunmadığı görüldü. 15-19 Nisan tarihleri arasında yapılan poliklinik hizmetlerinin istatistik verilerine göre 5 gün içerisinde MHRS için ayrılan 9228 kişilik kapasite içerisinde MHRS uygulamasından 8535 kişi randevu aldı, toplam muayene sayısı 25.142 kişiydi ancak 1197 kişi almış olduğu randevusuna gitmedi. 5 günlük süreçte en çok randevu alınan bölüm 2458 kişi ile İç Hastalıkları Bölümü oldu. 171 kişi de almış olduğu İç Hastalıkları Bölümü randevusuna gitmedi.

Murat Can Aytemur

 

İlgili İçerikler

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.