Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da etik eğitimi semineri düzenlendi

Yalova’da, Millî Eğitim Bakanlığı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu iş birliğiyle, kamu görevlilerine yönelik etik eğitimi semineri başladı. Seminerin ilk gününe, İl Millî Eğitim yöneticileri, eğitim müfettişleri, ilçe millî eğitim müdürleri, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 11:05
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova’da etik eğitimi semineri düzenlendi

Yalova Millî Eğitim Müdürlüğü, kamu görevlilerinin etik davranış ilkeleri konusunda farkındalıklarını arttırmak üzere hazırlanan etik eğitimi seminerini düzenledi. Yalova Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere Bakanlık Müfettişi Tuncay Erdoğan konuşmacı olarak katıldı.

Seminerin ilk gününde, İl Millî Eğitim yöneticileri, eğitim müfettişleri, İlçe Millî Eğitim müdürleri, şube müdürleri ve okul müdürleri seminere katıldı. Seminerde, etik kavramı, etik değerler, etik ilkeler, etik kodlar, etik dışı davranışlar, etik karar verme süreci, etik kültürü ve etik liderlik gibi konular ele alındı.

Seminerin ikinci ve üçüncü günlerinde ise, müdür yardımcıları ve psikolojik danışman ve rehber öğretmenler seminere katılacak. Seminer, 3 gün sürecek ve katılımcılara etik eğitimi sertifikası verilecek.

Yalova Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, etik eğitimi seminerinin önemine değinerek, “Kamu görevlileri olarak, etik değerlere uygun davranmak, görevimizi hakkıyla yerine getirmek, vatandaşlarımıza saygılı ve adil hizmet sunmak zorundayız. Bu seminer, etik bilincimizi arttırmak, etik sorunlarla baş etmek ve etik kültürünü yaygınlaştırmak için çok faydalı olacaktır. Semineri düzenleyen Millî Eğitim Bakanlığı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu’na teşekkür ediyor, seminere katılan tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.