Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı İlkokulunda ‘Dilimizin Zenginlikleri Projesi’ uygulanmaya başladı

Subaşı İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, "Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında Subaşı Sözlü Tarih Çalışma Grubu’nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 06:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 06:33
Kaynak: Serap Polat
Subaşı İlkokulunda ‘Dilimizin Zenginlikleri Projesi’ uygulanmaya başladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan, öğrencilerin Türkçe’nin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmasını, dili iyi kullanmalarını ve düşünce dünyalarını geliştirmeyi amaçlayan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi” Yalova’da da uygulanıyor.

Subaşı İlkokulu Anasınıfı öğrencileri proje kapsamında Subaşı Sözlü Tarih Çalışma Grubu’nu ve Subaşı Göç Müzesi’ni ziyaretti.

Minik öğrenciler, Anasınıfı Öğretmeni Fazilet Erikel ve Subaşı İlkokulu Müdürü Rıfat Toğrul ile birlikte Subaşı Sözlü Tarih Çalışma Grubu Başkanı Zeki Gürsu’dan bilgi aldı.

Ziyarette minik öğrencilere belde kültürünü tanıtan Başkan Gürsu, “Kullanılan dilin önemi ve zaman kavramı hakkında güzel ve eğlenceli bir gün yaşadık. Projeleri için grubumuzu tercih eden Anasınıfı Öğretmeni Fazilet Erikel ve Subaşı İlkokulu Müdürü Rıfat Toğrul’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.