Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, “Projelerimiz her Yalovalının arzu ettiği şeyler”

Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, hemşeri derneklerini gezdi

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 03:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 03:51
Kaynak: Serap Polat
Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, “Projelerimiz her Yalovalının arzu ettiği şeyler”

Geçtiğimiz hafta Yalova Hayat’a projelerini anlatan Memleket Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Fatih Elönü, Memleket Partisi üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte seçim çalışmaları kapsamında hemşeri derneklerini ziyaret etti.

Vakıflarımızla iş birliği içinde olacağız

“Dinleyeceğiz, birlikte başaracağız” sloganıyla ziyaret programlarına ağırlık veren başkan adayı Fatih Elönü, Yalova Siirt Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Vakıfların, varlıklarını vatan ve milletine armağan edenlerin eserleri olduğunu kaydeden Elönü, “İnsani yardım vakıflarımız ile de iş birliği içinde olacağız. Yalova Siirt Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelip birlikte neler yapabileceklerimizi konuştuk. Kendilerine bizlerle olan paylaşımları ve konukseverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Gitmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı kalmayacak” diyerek, Yalova Ağrılılar Derneği Başkanı Bayram Özalp ve yöneticileri ile görüşen Elönü, dernek yönetimine konuksever karşılamaları ve tavsiyeleri için teşekkür etti.

 

“Halk Meclisi kuracağız”

Yalova Karadenizliler Dernekler Federasyonu’nu da ziyaret eden Fatih Elönü, “Federasyon Başkanımız Sayın İbrahim Bayzan’a göreve geldiğimizde kuracağımız Halk Meclisi’nde birlikte neler yapabileceklerimizi paylaştık. Diğer değerli Karadenizli dernek başkanlarımızın ve yöneticilerimizin de bulunduğu görüşmemizde her birinden güzel dönüşler temenniler aldık. Başaracağız biz bu işi.” dedi.

Yalova Ordulular Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Süleyman Birtek ile bir araya gelen Memleket Partisi’nin Başkan Adayı Elönü, Başkan Birtek’ten Yalova’da burs verdikleri öğrenciler ve yaptıkları sosyal yardımlar hakkında bilgi aldı.

Birlik ve beraberliğin dernekler aracılığı ile daha da yayıldığını değinen Fatih Elönü, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş İnsanları Derneği’ne misafir oldu.

Dernek Başkanı Murat Yalçınkaya ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Elönü, “Yarın göreve geldiğimizde kuracağımız Halk Meclisi’nde birlikte neler yapabileceklerimizi kendilerine anlatıp, tavsiyelerini dinledik. Değerli dernek yöneticilerine ve sevgili başkanıma konukseverlikleri ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

“Yalova sevdası susmaya engel oluyor”

Vaatlerini sıralarken önceliğinin Yalova’da turizmi geliştirmek olduğunu kaydeden Başkan Adayı Elönü, Yalova Güç Birliği Derneği’ni ziyaret ederek projelerini anlattı.

Dernek Başkanı Bahattin Sabahcı’ya ve yönetim kurulu üyelerine, önce kendini anlatan Elönü ardından, turizm, ekonomi, eğitim ve ulaşım alanında Yalova’da birlikte neler yapabileceklerini aktardı.

Güç Birliği üyelerinin tavsiyelerini dinleyen Fatih Elönü, “Sohbetimizi sonlandırmamız gerçekten inanın çok zor oldu. Farkına vardık ki; eğer bir yerde Yalova’nın geleceği konuşuluyorsa Yalova’ya olan sadakatiniz ve sevdanız buna engel oluyor. Misafirperverlikleri, duygu ve düşüncelerini bizlerle samimi bir şekilde paylaştıkları için sevgili başkanımıza ve değerli yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“Biz bunları başaracağız”

Memleket Partisi Heyetinin bir sonraki durağı Yalova Erzurumlular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Başkan Adayı Fatih Elönü, Dernek Başkanı İsmail Demir’e kendilerini davet ettikleri şark köşesinde yapacakları projeleri anlattı.

Son olarak Yalova Erzincanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Alemdar Coşkun ile bir araya gelen Fatih Elönü, “Her gittiğimiz yerde olduğu gibi, anlattığımız projelerimizden dolayı duyulan memnuniyeti kendilerinin de dile getirip destek vermeleri bizleri yine çok mutlu etti. Ne mutlu bize ki çalışmalarımız, projelerimiz tam da her Yalovalının arzu ettiği şeyler. Yapacağız biz bunları, evet başaracağız.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.