Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Piktes Projesi kapsamında iftar yemeği düzenlendi

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Piktes Projesi çerçevesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Farklı ülkelerden gelen öğretmen ve öğrencileri bir araya getiren iftar yemeği, kültürler arası iletişimi ve dostluğu pekiştirmek adına önemli bir fırsat sundu

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2024 04:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2024 04:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Piktes Projesi kapsamında iftar yemeği düzenlendi

Piktes Projesi çerçevesinde düzenlenen iftar yemeği yoğun bir katılıma sahne oldu. İftar yemeğine Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe de katıldı. Akmeşe, yemekte yaptığı konuşmada Piktes Projesi'ne verdikleri önemi vurguladı. Projenin öğrenci ve öğretmenler için önemli bir deneyim olduğunu belirten Akmeşe, "Farklı ülkelerden gelen öğrenci ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek kültürler arası iletişimi ve dostluğu pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu proje, öğrenci ve öğretmenlerimizin ufuklarını genişletmelerine ve farklı bakış açıları kazanmalarına yardımcı olacak” dedi.

Akmeşe, öğrenci ve öğretmenlerin ülkemizdeki eğitim sürecinde başarılarını arttırmak ve uyum sağlamalarını desteklemenin öncelikli hedefleri olduğunu da sözlerine ekledi. İftar yemeğine, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe'nin yanı sıra Piktes Projesi'nde yer alan öğretmen ve öğrenciler, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri katıldı.


Piktes Projesi, Avrupa Birliği Erasmus+ programı kapsamında yürütülen bir projedir. Proje kapsamında, farklı ülkelerden öğretmen ve öğrenciler Yalova'ya gelerek Türk kültürü ve eğitim sistemi hakkında bilgi edinmektedir.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.