Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kabataş Erkek Lisesi’nin Proje Yatırımlarının açılış töreni gerçekleştirildi

Kabataş Erkek Lisesi’nin 100. Yıl’da Proje Yatırımlarının açılış töreni, Galip Vardar Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Yalovalı İş İnsanı Güven Yılmaz’da açılış törenine katılan isimler arasında yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 02:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 02:24
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kabataş Erkek Lisesi’nin Proje Yatırımlarının açılış töreni gerçekleştirildi

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Okul Aile Birliği, mezunlar ve eğitim hayırseveri iş insanlarının yardım ve katkıları ile yapılan, okulun proje atölyeleri, yenilenen sınıfları, dijital kütüphane ve arşivleri Kabataş Erkek Lisesi’nin Galip Vardar Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen tören ile açıldı. Gerçekleştirilen açılış töreni Okul Müdürü Dr. Muharrem Bayrak’ın konuşması ile başladı ve devamında açılacak olan birimler ile ilgili barkovizyon sunumu yapıldı. Sonrasında ise okul müzik topluluklarının büyük beğeni toplayan konseri gerçekleşti. Yoğun ilgi gören ve çok beğenilen konserin ardından açılacak olan birimlere katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara, iş insanlarına ve hayırseverlere; Beşiktaş Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ozan İş, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Özcan Türkoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Işık, Milli Savunma Üniversitesi Daire Başkanı Fatih Güldal ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat tarafından şükran plaketleri takdim edildi.

Programa katılan isimler arasında Yalova’nın iş insanlarından, önceki dönem İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyesi, Kabataşlı Fenerbahçeliler Platformu Başkanı Güven Yılmaz’da yer aldı. Yılmaz program sonrasında yapmış olduğu açıklamada ‘’Bir Kabataş mezunu olarak hayatta olduğum müddetçe okulumuza borçluyuz, gençlerimizin daha iyi bir eğitim alabilmesi adına Kabataşlı Fenerbahçeli olarak her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.