Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gemi Adamı Branş Temel Eğitim Kursu tamamlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 2024 yılı Hizmet İçi Eğitim Planı doğrultusunda Koruma Daire Başkanlığı’nca 27 Şubat-29 Mart 2024 tarihleri arasında Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nde ‘Gemi Adamı Branş Temel Eğitim Kursu’ tamamlandı

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 00:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 00:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Gemi Adamı Branş Temel Eğitim Kursu tamamlandı

Sınav ile kabul edilen kursiyerlere, ilk yardım, yangın, seyir uygulamaları, deniz hukuku ve denizde hayatta kalma gibi konularda eğitimler verildi.


Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Gemi Adamı Branş Temel Eğitim Kursu başarıyla tamamlandı. Sona eren kursun kapanış törenine Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm katıldı. Törende kursiyerlere sertifikaları İl Emniyet Müdürü Gözüm tarafından takdim edildi. Kursta verilen eğitimler hakkında bilgi veren Müdür Gözüm, "Bu kurs ile deniz taşıtlarının sevk ve idaresini sağlayacak personele yönelik bilgi ve becerilerini en üst seviyeye çıkarmayı amaçladık. Kursiyerlerimiz ilk yardım, yangın, seyir uygulamaları, deniz hukuku ve denizde hayatta kalma gibi konularda gerekli eğitimleri aldılar. Bu sayede denizlerde daha güvenli bir ortam oluşmasına katkıda bulunacağına inanıyoruz” dedi.


Kursiyerlere katılımlarından dolayı teşekkür eden Gözüm, "Bu eğitimler sizleri denizlerde daha donanımlı hale getirecek. Aldığınız bilgilerle denizlerde görev yaparken daha bilinçli ve dikkatli olacağınıza inanıyorum” diye konuştu.
Törene katılanlar arasında İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve kurs eğitmenleri de yer aldı.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.