Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akmeşe şampiyonları makamında ağırladı

Kocaeli'nde düzenlenen Türkiye Futsal Bölge Grup Şampiyonası'nda bölge 1'incisi olan Tersane Girişimcileri A. Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’yi ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 15:04
Kaynak: Murat Can Aytemur
Akmeşe şampiyonları makamında ağırladı

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Kocaeli'nde düzenlenen Türkiye Futsal Bölge Grup Şampiyonası'nda bölge 1'incisi olan Tersane Girişimcileri A. Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımını makamında kabul etti. Karabük'te gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası'nda Yalova'yı temsil edecek olan takımın başarısından büyük gurur duyduğunu ifade eden Akmeşe, “Öğrencilerimiz büyük bir başarı elde ederek Yalova'mızı gururlandırdılar. Kendilerini ve onları bu başarıya taşıyan öğretmenlerini tebrik ediyorum. Karabük'te yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda da Yalova'mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sırasında öğrencilerle sohbet eden Akmeşe, eğitim ve spor çalışmaları ile ilgili de bilgiler aldı. Tersane Girişimcileri A. Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı, Türkiye Şampiyonası'nda Yalova'yı en iyi şekilde temsil etmek için yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.