Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, öğrenci ve öğretmenlerle iftar yaptı

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenci ve öğretmenlerle birlikte iftarda buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 13:56
Kaynak: Serap Polat
İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, öğrenci ve öğretmenlerle iftar yaptı

Yardımlaşma ve dayanışmanın öneminin daha da arttığı Ramazan ayının manevi ruhunu birlik ve beraberlik içinde yaşamak amacıyla okullarda öğrencilerle birlikte iftar ve sahur yapan Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, bu defa Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin konuğu oldu.

Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri olan iftar sofrasını, Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle paylaşan Akmeşe, yemekhanede gerçekleştirilen iftar programında öğretmenlerden mesleki eğitimin geleceği hakkındaki görüşlerini aldı. Tersane sektöründe ihtiyaç duyulan kalifiye elemanları yetiştiren Tersane Girişimcileri A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Yalova için ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken Halil İbrahim Akmeşe, öğrencilerin taleplerini ve hayallerini de dinledi. Ramazanda paylaşmanın maneviyatı güçlendirdiğinin altını çizen Akmeşe, “İftar buluşmamız, maneviyatımızı güçlendiren ve birlik duygumuzu pekiştiren değerli bir an oldu. Bu mübarek sofrada birlikte olmanın, paylaşmanın ve topluluk olarak birbirimize destek olmanın bereketini yaşadık. Herkes için anlamlı ve bereketli bir ramazan diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.