Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta Kütüphane Haftası etkinliklerle dolu geçiyor

25-31 Mart Kütüphane Haftası, Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphanesinde çeşitli ziyaret ve etkinliklerle kutlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 02:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 02:49
Kaynak: Serap Polat
Çınarcık’ta Kütüphane Haftası etkinliklerle dolu geçiyor

Türkiye’de her yıl Mart ayının son haftasında kütüphanelerin ve kütüphanecilerin tanıtımında önemli bir rol oynayan “Kütüphane Haftası” etkinlikleri kapsamında Yasemin Koç Halk Kütüphanesi ziyaretçi akınına uğradı.

Öğrencilerin kitaplara olan ilgisi umut verici

Çınarcık İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Meryem Mukaddes Sağlık kütüphaneyi ziyaret ederek, kitapları incelediler. Beğendikleri kitapları ödünç alan lise öğrencileri, kütüphaneye üye olmayı da ihmal etmedi. Ardından Çınarcık İlkokulu öğrencileri, Okul Müdürü Duygu Karabacak ve Müdür Yardımcısı Özlem Özdemir eşliğinde Yasemin Koç Halk Kütüphanesini gezdi. Kütüphane personeli, öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplayarak, birlikte kitap okuma ve kelime oyunu etkinlikleri gerçekleştirdi.

Son olarak Hüdaverdi Aydın İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri Semra Akar’ın ziyaret ettiği kütüphanede, öğrencilerin kütüphane ve kitaplarla ilgili merak ettikleri sorular kütüphane çalışanları tarafından karşılık buldu. Bilgilendirmenin ardından öğrencilerin kelime haznelerini geliştiren oyunlar oynandı. Öğrencilerin kitaplara ve kütüphanelere gösterdikleri ilginin, ülkenin geleceği için önemli bir değer olduğunu ifade eden kütüphane personelleri, güzel ziyaretleri için öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.