Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

18 Mart için düzenlenen resim ve kompozisyon yarışması sonuçlandı

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için düzenlenen resim ve kompozisyon yarışması sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 03:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 03:17
Kaynak: Serap Polat
18 Mart için düzenlenen resim ve kompozisyon yarışması sonuçlandı

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlediği: ilkokullar arası resim yarışması, ortaokullar arası resim yarışması ve liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler belli oldu.

İlkokullar arası resim yarışmasında Gaziosmanpaşa İlkokulu öğrencilerinden Zeynep Su Doğan 1’inci olurken, Çiftlikköy Gazi Abdurrahman İlkokulu öğrencilerinden Berra Nehir Kaya ikinci ve Çınarcık İlkokulu öğrencilerinden Miray Demirel 3’üncü oldu. Çiftlikköy Şehit Baçerettin Özgür İlkokulu öğrencilerinden Siyabent Gürsoy ise mansiyon kategorisine seçildi.

Ortaokullar arası resim yarışmasında Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencilerinden Raha Yazdani 1’inci oldu. Yalova Abdülhamidhan Ortaokulu öğrencilerinden Deniz Yerli 2’nci, Çınarcık Koruköy Ortaokulu öğrencilerinden Ebru Nur Gülay ise 3’üncü oldu. Mansiyon ödülüne Çiftlikköy 75.Yıl Namık Kemal Ortaokulu öğrencilerinden Edanur Yılmaz layık görüldü.

Liseler arası kompozisyon yarışmasında Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden Zeliha Ravza Zeray 1’inci olurken, Armutlu Dr. Enver Ören ÇPAL öğrencilerinden Levent Gezici 2’nci, Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden Zeynep Demir ise 3’üncü oldu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.