Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marnalı Oyuncuları ve Karakterleri (Tam Liste Oyuncu Kadrosu) Tabii

TRT ekranlarının dijital platformunda yayınlanması planlanan dizi olan Marnalı oyuncuları kesinleşti. Birçok kişi Marnalı oyuncuları ile ilgili birçok bilgiyi merak ediyor. Peki, Marnalı oyuncuları kimlerdir? Marnalı karakterleri kimlerdir? Marnalı nerede yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 16:26
Kaynak: Hilal Baldemir
Marnalı Oyuncuları ve Karakterleri (Tam Liste Oyuncu Kadrosu) Tabii

Son zamanlarda dijital platformlara olan yoğun ilgi TRT yönetimini de dijital ortamlara yönelmesini sağladı. Tabii ekranlarında yayınlanacak olan dizilerden biri de Marnalı dizisi oldu. Marnalı oyuncuları birçok izleyen tarafından merak konusu haline geldi. Peki, Marnalı oyuncuları kimlerdir? Marnalı karakterleri kimlerdir? Marnalı nerede yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Marnalı Oyuncuları ve Karakterleri

Marnalı Ali Reşit

Marnalı Ali Reşit (Gürkan Uygun)

Marnalı oyuncuları arasında yer alan ve başrol oyuncusu olacak olan Marnalı Ali karakterini canlandıracak kişi Gürkan Uygun olarak açıklandı. Gürkan Uygun, Türk oyuncudur. 26 Kasım 1971 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Kariyerine tiyatro ile başlayan Uygun, daha sonra televizyon ve sinema projelerinde yer almıştır. Türkiye'de pek çok dizi ve filmde rol almış, geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. En bilinen rollerinden biri, "Ezel" adlı dizideki "Ali Kırgız" karakteridir. Ayrıca "Kara Bela", "Kelebeğin Rüyası" gibi önemli yapımlarda da rol almıştır. Uygun, oyunculuğundaki başarılarıyla Türk televizyon ve sinemasında önemli bir yere sahiptir.

Marnalı Derin

Marnalı Derin (Melike İpek Yalova)

Dijital platform da yayınlanacak olan Marnalı dizisinde Derin karakterini canlandırması beklenen oyuncu güzelliği ile ön plana çıkan Melike İpek Yalova oldu. 1984 yılında İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlamış ve daha sonra televizyon ve sinema projelerinde yer almıştır. "Aşk ve Ceza", "Kocan Kadar Konuş", "Acı Aşk" gibi Türk televizyon dizilerinde rol almıştır. Ayrıca "Annemin Yarası", "Sen Aydınlatırsın Geceyi" gibi filmlerde de yer almıştır. Yetenekli oyunculuğu ve çeşitli projelerdeki performansıyla dikkat çeken bir isimdir.

Marnalı Faruk Bedir

Marnalı Faruk Bedir (Engin Benli)

Dizi de yer alması beklenen bir diğer oyuncu ise Engin Benli olarak açıklandı. Marnalı dizisinde Faruk karakterini canlandırması beklenen Engin Benli şimdiden diziye renk katmış durumda. Türk oyuncu ve yapımcıdır. 9 Haziran 1967 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlamış ve daha sonra televizyon ve sinema projelerinde yer almıştır. Benli, "Gümüş", "Kavak Yelleri", "Aşk ve Ceza" gibi Türk televizyon dizilerinde rol almıştır. Ayrıca "Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?", "Kış Uykusu", "Gölgesizler" gibi önemli filmlerde de rol almıştır. Hem oyunculuk hem de yapımcılık alanında çalışmalar yapmış ve Türk sinema ve televizyon dünyasında tanınmış bir isimdir.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.