Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siyah Kalp Oyuncuları ve Karakterleri (Tam Liste Oyuncu Kadrosu) Show Tv

Yakın zamanda izleyici ile buluşması beklenen Siyah Kalp dizisi ile ilgili birçok bilgi şimdiden merak konusu olmuş durumda. Peki, Siyah Kalp oyuncuları kimlerdir? Siyah Kalp dizisi karakterleri kimlerdir? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 11:34
Kaynak: Hilal Baldemir
Siyah Kalp Oyuncuları ve Karakterleri (Tam Liste Oyuncu Kadrosu) Show Tv

Siyah Kalp dizisi oyuncuları daha dizi net bir şekilde ne zaman yayınlanacağı belli olmamasına rağmen birçok dizi sever tarafından merak konusu haline gelmiş durumda. Birçok kişi daha dizi başlamadan dizi ile ilgili birçok bilgiyi araştırmaya başladı. Peki, Siyah Kalp oyuncuları kimlerdir? Siyah Kalp dizisi karakterleri kimlerdir? İşte detaylar...

Tims&B tarafından çekilmleri yapılan Siyah Kalp oyuncuları netleşmeye başladı. Dizi de ilk netleşen isim başrol oyuncusu olan Samet karakterini canlandıracak Kerem Alışık oldu. Dizi 2024 yılının son çeyreğinde Eylül ayında yayınlanması bekleniyor. Yönetmenlik koltuğuna ise Ulaç Baraktar oturdu.

SİYAH KALP OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Siyah Kalp Samet (Kerem Alışık)

Siyah Kalp Samet (Kerem Alışık)

Dizinin başrol oyuncusu belli oldu! Dizi de Samet karakterini canlandıracak olan Kerem Alışık dizinin Kapadokya da çekildiğini bildiğimiz için konusu hepimiz tarafından tahmin edilebiliyor. 1961 yılında İstanbul'da doğan Kerem Alışık, Türkiye'nin ünlü oyuncularından Sadri Alışık'ın oğludur. Televizyon dizileri, sinema filmleri ve tiyatro oyunlarıyla tanınmaktadır. Genellikle komedi türündeki rolleriyle dikkat çeker. Türk sinemasına ve tiyatrosuna katkılarıyla bilinir.

Siyah Kalp oyuncuları netleştikçe haberimize eklenecektir. Kerem Alışık'ın başrol oynadığı dizi ile igili birçok bilgi merak konusu haline gelmiş durumda. Kerem Alışık'ın partneri rolünü kim canlandıracak hepimiz merakla bekliyoruz. Siyah Kalp oyuncuları netleştikçe sizlere haberimiz ile açıklayacağız.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.