Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık'a düğün salonu müjdesi

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, ‘’Göreve geldiğimiz taktirde Çınarcık’ı düğün salonu olmayan bir kent olma utancından kurtaracağız.’’

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 01:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 01:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık'a düğün salonu müjdesi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi yaklaşırken saha çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, Çınarcık’ı yakından ilgilendiren bir konu hakkında paylaşımda bulundu. Kurt sözlerinde ilk olarak 2014-2019 yıllarında belediye başkanlığı yaptığı dönemde, var olan parasal kaynağın kentin su hatlarının değiştirilmesine harcandığını belirtti. Su hatlarının değiştirilmesinden dolayı planlanan Kültür Merkezinin gerçekleştirilemediğini söyleyen Kurt, içerisinde düğün salonunun da bulunduğu bir Kültür Merkezi açılacağını duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda sözlerinde, ‘’Görev 2014-2019 yılları arası dönemde, var olan parasal kaynağımızı kentin su hatlarını değiştirmek için harcamıştık. Bu sebeple gerçekleştiremediğimiz Kültür Merkezi projesini, yeni dönemde mutlak suretle gerçekleştireceğiz. İçerisinde düğün salonunun bulunduğu Kültür Merkezi’yle Çınarcık’ı, düğün salonu olmayan bir kent olma utancından kurtaracağız’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur       

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.